Rólunk

A SeE egy dinamikus és stabil háttérrel rendelkező hazai vállalkozás. A SeE, az Enterprise e-Solutions kezdőbetűinek rövidítése fordított sorrendben, azt mutatva, hogy Ügyfél nézőpontja a SeE kiindulási pontja – SeE can see.

„Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nemcsak a sajátunkéból.” – Henry Ford.

Társaságunkat Devecsery-Varga Zsolt alapította 2002-ben, akihez Botyánszki András 2005-ben társult. E két magánszemély a mai napig a társaság tulajdonosa, egyben vezetője is.

Társaságunk vezetői és munkatársai magasan képzettek, gazdag szakmai, sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik tudásukat ügyfeleink megelégedettségére nap, mint nap kamatoztatják.

Az alapítás óta folyamatosan törekszünk arra, hogy felismerjük Ügyfeleink kihívásait és ezáltal felgyorsult világunkban mind időben, mind minőségben testre szabott megoldásokkal készüljünk azok megválaszolására.

Az alapítás évében a társaságkét fő tevékenységei a kiszervezett (outsource) rendszerüzemeltetés és a speciális alkalmazás-fejlesztés volt, beleértve az alkalmazás-integrációt és ezen alkalmazások üzemeltetési támogatását is.

2005-ben kifejlesztettük bevetés irányítási rendszerünk alapját, amelyet azóta is, évről-évre bővítünk, hogy kiaknázzuk korunk technikai vívmányait.

Alapinfrastruktúrát, beleértve hang, adat vagy egyéb magas rendelkezésre állású adatkapcsolati szolgáltatásainkat 2008 óta biztosítunk ügyfeleink részére.

Kiemelt hangsúlyt fordítunk ügyfeleinknél végzett munkáink minőségére és az egyes megoldásokban mottónk szerinti megközelítésre.

Nincs egyszerű feladat, hiszen Ügyfeleink működése is összetett. Azonban hiszszük, hogy a kihívásokat jól csak Ügyfeleink által is átlátható, érthető, „egyszerű” megoldásokkal, minden esetben az adott környezethez integráltan lehet megnyugtatóan kezelni.

Ehhez feltétlenül szüksége, hogy képesek legyünk meglátni Ügyfeleink működését, stratégiai céljait és az újabb és újabb technológiai innovációkat, ahogy elengedhetetlenül fontos csapatunk tudásának fejlesztése is.

A fenteket kiegészítő stabil gazdasági és pénzügyi hátterünknek köszönhetően hosszútávon mindig megújuló, innovatív és megbízható partnere tudunk lenni Ügyfeleinknek.

Mind az üzemeltetésben, mind a bevetésirányításban szerzett tapasztalatunkkal, valamint az ezen idők alatt folyamatosan fejlődő minőségirányítási, információbiztonsági, projektvezetési és fejlesztési iránymutatások, sztenderdek és módszertanok segítségével csapatunk a kézenfekvő megoldás.

Kapcsolat